Αρχική                    Μενού                  Επικοινωνία

ΟΡΕΚΤΙΚΑ


1. ΨΗΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ (GR)    5.80
Λαχανικά σε κορδέλες στη σχάρα με γκραντινέ κατσικίσιο τυρί και μπαλσάμικο βασιλικού

2. FRITTATA POTATO (ESP)    5.90
Με βασιλικό, καραμελωμένο κρεμμύδι, mozzarella, αυγά, πατατάκια chips και σαφράν.

3. CASABLANCA CHICKEN ROLL(ESP)  6.70
Κεμπάπ κοτόπουλου, καπνιστή μελιτζάνα, gremolata κόκκινης πιπεριάς, γιαούρτι σκόρδου και δυόσμο σε τραγανή πίτα.

4. ΤΕΜΠΟΥΡΑ ΓΑΡΙΔΑΣ(JAP)    8.20
Συνοδεία λαχανικών και exotic ketchup.

5. SATAY CHICKEN  (CHI)   6.60
Φιλετάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα σε ανανά, συνοδεία  σάλτσα φυστικοβούτυρου.

6. CRISPY TRUFFLE MOZZARELLA(ΙΤ)  6.70
Mozzarella με κρούστα τρούφας πάνω σε gremolata κόκκινης πιπεριάς.

7. CHILLI CON CARNE MOLE POTATO   7.20
Ψητή πατάτα συνοδεία από μοσχαρίσιο κρέας, μαύρα και κόκκινα φασόλια, cheddar, καλαμπόκι, σοκολάτα 72%, guacamole,  και ξiνή κρέμα

8. FONDUE CHORIZO QUESO (SP)  7.30
Πέντε τυριά, λουκάνικο chorizo, pimenton, μπρόκολο, σπανάκι συνοδεία αλμυρών λουκουμάδων.  

9. TARTE FLAMBÉE PASTOR  (ESP)    7.60
Χοιρινό ψιλοκομμένο μαριναρισμένο σε BBQ, ξυνή κρέμα, ανανά, κρεμμύδια τουρσί, guacamole, aji Amarillo και κόλιανδρο.

10. CEVICHE CARIBBEAN YUCATECO(ΜΕX) 8.40
Τόνος φρέσκος μαρινέ με ανανά, μάνγκο, γάλα καρύδας, κόλιανδρο, κρεμμύδι,, lime, crouton tortillas με καρύδα.

ΣΑΛΑΤΕΣ


11. ARUGULA JAMON SERRANO–MANCHEGO(SP)  8.50
Ποικιλία διαφόρων μαρουλιών, ντοματίνια, σπανάκι, αμύγδαλα pimenton, λιαστή ντομάτα, βαλσάμικο βασιλικού και φρούτα εποχής.

12. ΣΑΛΑΤΑ ΣΤΑΦΙΛΙΟΥ(GR)     6.80
Ποικιλία διαφόρων μαρουλιών, σταφύλια, γραντινέ τυρί chevre και vinaigrette λευκού κρασιού.

MEXICAN SALAD (MEX)    7.80
Κοτόπουλο στο γκριλ, μαύρα και κόκκινα φασόλια,iceberg, πορτοκάλι,  μαρούλια romano, guacamole,μάνγκο, κόλιανδρο, jalapeno, quinoa, ντοματίνια, ξυνή κρέμα και  φωλιά tortillas .

13. BABY CAPRESE (IT)     6.90
Ποικιλία από ντοματίνια, φρέσκια mozzarella πέστο και σάλτσα βαλσάμικο.


ΣΟΥΠΕΣ

14. ΓΑΡΙΔΑΣ ΜΕ PIMENTON (SP)   6.50
Τηγανιτό ραβιόλη γαρίδας με ματζουράνα και λεβάντα.


                            

Ζ Υ Μ Α Ρ Ι Κ Α


15. GORGONZOLA ΣΠΑΝΑΚΙ 6.80
Με gorgonzola, παρμεζάνα, , provolone, mozzarella και φρέσκο σπανάκι

• TAGLIATA STEAK 9.10

16. ΜΠΟΛΟΝΕΖ 7.40
Αυθεντική μπολονέζ με κομμάτια μοσχαρίσιου και χοιρινού, φρέσκια ντομάτα παρμεζάνα και δεντρολίβανο.

17. ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ 6.90
Με Ιταλική πανσέτα, αυγό, παρμεζάνα, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και κρέμα γάλακτος

18. TARTUFATA 7.90
Ποικιλία επτά μανιταριών, πουρέ τρούφας, θυμάρι, gravy, τυρί chevre και παρμεζάνα.

19. PAELLA FIDEUA 7.20
Kόκκινες και πράσινες πιπεριές, φρέσκο κρεμμύδι, καλαμπόκι, αρακά και ντοματίνια.

• CHORIZO AND CHICKEN 8.20

• SHRIMPS 9.30

• MIXED 10.50

20. NOODLE 6.90
Με green curry, γάλα καρύδας, φρέσκο κρεμμύδι, αυγό, καλαμπόκι, αρακά, κινέζικο λάχανο, φασόλι σόγιας και μπρόκολο.

• CHICKEN 7.40

• CRISPY DUCK 9.50

• SHRIMPS 9.50

21. PESTO 6.40
Από βασιλικό, κουκουνάρι, παρμεζάνα, ρόκα και ελαιόλαδο.

              

Ζ Υ Μ Α Ρ Ι Κ Α



22. .CAPRESE 6.90
Mozzarella παρμεζάνα, ντοματίνια και βασιλικό

23. PASTATEMPO 7.40
Πιπεριές , αρακά, τυρί chevre, gravy, turmeric, κρέμα γάλακτος και λευκά μανιτάρια.

• SALMON 9.50

• SHRIMPS 9.50

• CHICKEN 8.20


R A V I O L I

24. RAVIOLI ΜΥΖΗΘΡΑΣ 8.80
Σε σάλτσα γλυκοκολοκύθας με λεβάντα και γαρίδες σωτέ.


Ρ Ι Ζ Ο Τ Ο

25. ROQUEFORT 7.70
Με ξυνόμηλα, blueberries, roquefort και παρμεζάνα.

26. ΚΑΛΑΜΑΡΙ 8.40
Σε σάλτσα μελανιού chipiron, παρμεζάνα και τυρί chevre.

27. TARTUFATA 7.70
Ποικιλία μανιταριών, παρμεζάνα ,θυμάρι & τρούφα

Επιμέλεια μενού: Κατσούλης Κωνσταντίνος

Κ Υ Ρ Ι Ω Σ  Π Ι Α Τ Α


28. SALMON CARBON BURGER 12.40
Φρέσκος Σολωμός σε carbon brioche και crispy
πατάτες

29. ΦΙΛΕΤΟ ΣΟΛΩΜΟΥ 12.40
Με pimenton, συνοδεία ψητών λαχανικών, lime και φρέσκο κόλιανδρο.

30. CHICKEN BALL 11.40
Γεμιστό κοτόπουλο με διάφορα άγρια μανιτάρια,
προβολόνε, gravy κανέλλας, αστεροειδή γλυκάνισο και σάλτσα παρμεζάνας.

31. FAJITA
Πιπεριές, κρεμμύδι, lime, κόλιανδρο, guacamole και λουκουμάδες καλαμποκιού.

• FLANK STEAK 15.90

• CHICKEN BREAST 10.5Ο

32. ΚΟΤΣΙ ΑΡΝΙΟΥ 13.80
Με τζίντζερ, κριθαρότο καπνιστής μελιτζάνας, τυρί chevre και παρμεζάνα.

33. ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΗ ΧΟΙΡΙΝH PANCETTA 10.80
Μαριναρισμένη σε light σόγια τζίντζερ , μέλι, mousseline
από πατάτα με σελινόριζα, baby ρόκα και πιπεριά πάπρικα.

Ε Π Ι Δ Ο Ρ Π Ι Α


34. ΣΟΥΦΛΕ ΠΡΑΛΙΝΑΣ 4.50
με καραμέλα γάλακτος και παγωτό βανίλιας

35. ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ 4.50

36. ΜΙΛΦΕΙΓ ΜΠΑΚΛΑΒΑ 5.00
με καραμελωμένες φράουλες

37. LEMON PIE ΚΑΝΤΑΙΦΙ 4.50
Σε φωλιές κανταϊφιού και παγωτό βανίλια

38. ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 5.50
Πάνω σε crumble, χειροποίητο παγωτό από φυστικοβούτυρο και κακάο με σάλτσα φράουλας

39. SEMIFREDDO FRAMBOISE 4.50
Ημιπαγωτό με βατόμουρα και φρέσκια βανίλια

40. BANOFFEE 4.80
Με σοκολάτα bitter, crumble digestive, σάλτσα cajeta τυριού και μπανάνες σε ρούμι

41. ΠΙΤΣΑ ΜΕ NUTELLA 7.90
Μπανάνες, φράουλες, marshmallows, τρίμμα μπισκότου και παγωτό βανίλια

Copyright AL Porto by Pastatempo ©2017 | Ζώτου Κοσμά 6 | 2810226400